Find filmene

Det kan efterhånden være uoverskueligt at finde lige nøjagtig den film, man gerne vil se. For hvilken streamingtjeneste ligger den på?

Er du bare lige i humør til at se Top Gun eller Jagten på Røde Oktober, eller har du bare lyst til at flade ud til Frækkere end politiet tillader, men du gider ikke scrolle igennem alle dine streamingtjenester.

Så kan du bruge JustWatch.

Her vælger du blot, hvilke tjenester du har, og så søger du på filmen. Herefter kan du se, hvor filmen ligger. Og hvis den ikke er nogle steder, kan du se, hvor du kan købe den. Du kan også oprette en liste med film, du gerne vil se, så får du besked, når filmen er tilgængelig til streaming.

I vores shownotes til alle vores episoder, har vi lagt link ind til de film, vi taler om. Linkene går til JustWatch, så du kan se, hvor du kan finde filmene.

Ellers vil vi jo som altid opfordre til, at du køber dine film på fysiske medier. Så har du dem ALTID klar, når lysten melder sig.

Dette opslag er på ingen måder betalt eller nogen form for reklame. Vi synes bare, at JustWatch er en fantastisk service, som går det nemt at finde film.

Find Filmaften her eller i din podcastapp:

Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotifyOvercastAnchorBreakerPocketCastsRadio PublicRSSYouTube