Tidsmaskinen + Filmaften

Filmaften

Filmaften er en nostalgisk podcast.

Det kan være svært at vælge, hvilke(n) film man skal se, når der skal holdes filmaften. Streamingtjenesterne bugner med tilbud om de nyeste film og serie.

I Filmaften slår vi et slag for at se tilbage i tiden og finde nogle af de lidt ældre film. For der er mange, som stadig holder. Vi starter sidst i 70’erne og bevæger os frem.

I hver episode af Filmaften tager vi tre film under kærlig behandling, og får os en lille snak om de enkelte film. Der bliver også uddelt popcorn til hver enkelt film – vi bruger ikke stjerner . Og så er der plads til en lille filmquiz også. Vi laver også en del speciale, hvor vi enten ser på en filmserie, et bestemt emne eller lingende.. Hvert afsnit varer 30 minutter.

Du finder Filmaften i din yndlingspodcast-app eller hos Anchor.

Tidsmaskinen

Denne podcast er indtil videre sat på pause.

Tidsmaskinen er også en nostalgisk podcast.

En podcast, som tager lytterene med på en tidsrejse i de seneste 40 år. 40 år som i den grad har været med til at forme den verden, vi kender i dag.

Hver episode af Tidsmaskinen rejser tilbage til ét bestemt år. Hver episode varer cirka to timer. Det kan måske virke som lang tid, men ikke når man skal have vendt alle de vigtige begivenheder på et år.

Desuden er det hele mikset med god musik, så hovedet lige får en lille pause.

I hver episode ser vi på store og små begivenheder i Danmark og udlandet. Vi kommer forbi film, spil, teknologi, sport og årets person(er). Vi har ofte indsalg med et af årets vigtigste begivenheder. Og desuden har vi i hver episode også årets quiz.