Du finder filmaften på mange platforme

Du kan finde FILMAFTEN på mange forskellige podcastplatformen blandt andet Anchor, Spotify, Google Podcast og Overcast.

Du kan selvfølgelig også finde vores podcast hos Apple Podcast – eller det vil sige, det kan du normalt. Men Apple Podcast har i øjeblikket problemer efter en større opdatering af deres systemer. Det betyder, at mange podcast oplever, at deres nyeste episoder ikke bliver opdateret. Du kan simpelthen ikke finde dem i Apple Podcast.

Det er et ret stort problem, da rigtig mange benytter Apple Podcast. Og ikke kun direkte. En del andre podcastplatforme og appen henter deres informationer fra Apple Podcast.

Problemet skulle blive løst snart.

Men næsten ligegyldigt hvilken podcastapp, du bruger – også Apple Podcast, så kan du altid indsætte et såkaldte RSS-link direkte. RSS er den måde, man opdaterer og henter nye podcast i sin app.

Du skal altså bare tage vores RSS-link og indsætte det i din app, så er du sikker på at få de nyeste episoder af FILMAFTEN.

I Apple Podcast går du ind i appen (podcast). Trykker nederst, hvor der står “bibliotek”. Herefter trykker du på “rediger” i øverste højre hjørne. Derefter trykker du på “Tilføj en serie via URL…”. Og herefter indsætter du vores RSS-link: https://anchor.fm/s/5b4745e0/podcast/rss

Så er du klar til at lytte til FILMAFTEN.

I andre apps er der en lignende fremgangsmåde. Du skal bare lede efter et sted, hvor du kan indsætte en URL eller RSS-link. Så skulle de virke.

Find Filmaften her eller i din podcastapp:

Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotifyOvercastAnchorBreakerPocketCastsRadio PublicRSSYouTube